I feel bad that i don't feel bad...

Gud vilka konsiga drömma ja har haft dom senaste nätterna.. en natt drömde ja att ja hade fixat tuttarna.. alla 4a :P haha! och sen en natt drömde ja om massa kvinnosr som stod och brottades med sin hund om ett gravtest och hur det gick sönder och hunden svalde ''svars rutan'' och sen spydde upp det.. haha!!
och igår drömde ja om att Tobbe gifte sig med sin styvmamma :P och var sjukt sur på henne men brydde mej inte nå om han.. :P

Rätt lyckad jag är föresten.. Nenna och ja var ute och gick igår då det var sol och fint väder och skulle ner och känna på vattnet och självklar är Tobe där och ville verkeligen inte träffa han.. så vi typ försöker smyga bort men låter som fan och gömmer oss bakom en båt.. haha! sen tänkte vi att vi skulle gå fort så dom inte såg oss men då ska dom gå.. TYPISKT!

men men.. vart lite smått ledsen på nåt sätt med för Nicole var där och alla andra men ingen frågade mej..
Samma sak med massor..
Känns inte som hon bryr sig längre..
Känns som pilles kompisar är viktigare än hennes..
Fast vet att det brukar vara så hon har ju helt slutat umgås med Hallinarna för att han inte vill det så bara för att tobbe å ja inte är tsm så skulle det inte förvåna mig om han inte vill att hon umgås med mig och så slutar hon..
Men men hennes förlust..
Ja orkar inte vara ledsen och förtvivlad över det.. Är ingen mening med det för kommer nog flyttta ifrån detta ställe snart iaf...
Orkar inte med allt jävla drama över allt och inget..
SKA DET VARA SÅ SVÅRT OCH GÖRA SLUT MED NÅN UTAN ATT DET SKA BLI SÅ ATT JA MÅSTE GE UPP MINA VÄNNER?
Meen har iaf några kvar.. Får vara glad för det..!

ÄLSKAR ER!!!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0