ORKAR INTE

Faan hatar mitt liv just nu! Är valborg idag och här sitter man själv utan en enda person som kan tänka sej umgås med mej..
Fan vill dra härifrån nu! ORKA bo kvar?!!!

Fått massa jävla skit som ja inte behövt idag Nennas cp störda pappa ringer min och ''pratar'' med han så ja får massor med utskällning för saker som inte ens ligger till på det sättet!
Den där jävla turken ska ge fan i och lägga sig i saker han inte har och göra med!
SRY men är så förbannad!


Och som inte det är nog så träffade jag tobbe igår och vi skulle prata om det här med att ja vill ha barn och det gick inte så jävla bra.. Han vill inte ha barn så är det men bara för att göra mej till lags kan han gå med på det men ska fortfarande plugga i 4 år i jönköping och sen får vi säga till alla att det var en ''olycka''!! hallå!!?
Ussch pratade i 40 min igår och bråkade säker 4-6 gånger på den tiden..

Vill bara skjuta skallen av mej å slippa allt jävla skit just nu!


Min bästis har bytt sida nu eftersom Tobbe och ja brejkat och hennes kille och han är bästisar och om han säger att hon inte får umgås med mej så lyssnar hon..

*tårögd* hatar det här.. Kan inte nån svepa med mig någonstans där ja kan glömma allt.. åå just ja ja har inga pengar eller nåt såå ja sitter nog här med skit upp till armbågarna i ett bra tag till.....

längtar?

Gick upp tidigt idag.. iaf för att vara lilla arbetslösa jag..
Kl 8,30 ringde kl och ja pallra mej upp ur sängen för att gå ut med nicole en sväng innan olivia och pillert vakna.. kom iväg vid kvart i 10 då hon skulle amma lillan först.. sen gick vi en lite sväng själva sen hämtade vi olivia och gick vidare upp mot mamma för att ja skulle kolla på en lägenhet..

Den var rätt okej.. om man räknar bort att det luktade rök som fan (han rökte inne) och sen att det var förskräckliga tapeter...

Men nåt som ja kände idag som ja inte kännt innan och som förvånade mej var att när vi gick bort mot lägenheten vi skulle kolla så höll ja i Olivia och allt kändes så rätt!..
menar har alltid vetat att ja älskat barn och velat ha barn länge nu men har aldrig kännt riktigt den kännslan..
Kändes som allt föll på plats och kände hur ja vart helt lugn och hela min uppenbarelse bara vart rätt..

Känns som att ja bara väntar på att det ska hända och att när det händer kommer allt det ja längtat efter, mitt egna jag bli helt!

hahha och seen är det ju perfect att ja ska komma på det nu när ja och Bias brytit upp...

men men han vill ju ändå inte ha barn såå...

Suck!

Ghaaa!

Känner idag för och skriva ett totalt barnsligt inlägg och klaga på allt och alla och verkligen vräka ur mej all min besvikelse på er som ja trodde var på min sida..

Är så ledsen och mår dåligt över allt det här...

Orkar inte....

RSS 2.0